Silvi Vrait laulab hümni armastusele

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Tafenau ja Silvi Vrait.
Raivo Tafenau ja Silvi Vrait. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Lauljatar Silvi Vrait tuuritab koos Raivo Tafenau bändiga kaks nädalat mööda Eestimaad ja annab vabaõhukontserte, tuur saab alguse 4. augustil Audrust Kirsi talust.

4.-18. augustini vältaval suvetuuril annab Vrait üheksa täismahulist kontserti „Hümn armastusele”. Edit Piafi laulu järgi pealkirjastatud kontserdil kõlab loomulikult ka seesama surematu „Hümn armastusele”, peale selle lugematul hulgal armastuslaule.

Vraidi saatja kontsertidel on tänavu kevadel aasta jazz-muusiku tiitliga pärjatud Raivo Tafenau koos oma bändiga. Saksofonistina tuntust kogunud Tafenau üllatab: tema instrumendiks on akordion, noorpõlve paleus. Tafenau alustas oma muusikuteed akordionistina, tuntust ja tunnustust toonud saksofonimängu vastu hakkas ta huvi tundma Villu Veski innustusel Georg Otsa nimelises muusikakoolis õppides.

Vrait ja Tafenau on koostööd teinud varemgi. 2007. aastal valmis peamiselt Edit Piafi kuulsaks lauldud lauludega helikandja "Hümn armastusele", mida ka sellel kontserdil taasesitletakse.

Avakontserdiks valitud paik Audrus Tõstamaa ristil asuvas Kirsi talus ei ole tuuri korraldaja Aivar Trallmanni ütlust mööda juhuslik, on ju Tafenau kooli- ja muusikutee saanud alguse Audrus ja Kirsi talu omanik Ado Kirsi on Tafenau koolivend.  

Kontserttuur “Hümn armastusele”

Kolmapäeval, 4. augustil Audrus Kirsi talus (Tõstamaa ristis).
Neljapäeval, 5. augustil Puurmani mõisas.
Reedel, 6. augustil Olustvere mõisa tallihoovis.
Laupäeval, 7. augustil Järlepa kiigeplatsil.
Kolmapäeval, 11. augustil Suislepa mõisas.
Neljapäeval, 12. augustil Roosna-Alliku mõisas.
Reedel, 13. augustil Salmistu sadamas.
Pühapäeval, 15. augustil Vihula mõisas.
Kolmapäeval, 18. augustil Viljandi Kaevumäel.

Kontserdid algavad kell 20.10, pileteid saab Piletilevist ja enne algust kohapealt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles