Pungimöll! Sel laupäeval tähistab J.M.K.E. 25 aasta möödumist albumist «Külmale maale» raju peoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JMKE koosseis täna: vasakult Reimo Va (bass), Tirts (taustalaul), Promille Promille (laul), Andres Aru (trummid), ees Villu (laul ja kitarr).
JMKE koosseis täna: vasakult Reimo Va (bass), Tirts (taustalaul), Promille Promille (laul), Andres Aru (trummid), ees Villu (laul ja kitarr). Foto: JMKE

25 aastat tagasi nägi ilmavalgust J.M.K.E. legendaarne album «Külmale maale», millelt pärinevad bändi surematud hitid «Tere perestroika», «Valge liblika suvi», «Elab veel Beria», «Internatsid» ja paljud teised.

18. oktoobril tähistab J.M.K.E. kontsertklubis Rock Cafe albumi ilmumist raju kontserdiga, kus kantakse ette kõik albumil leiduvad lood.

Kontserdi erikülalistena astuvad lavale Legshaker, Delirium Brothers ja 1996. aasta koosseisuga ansambel Kurjam. Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Hiljuti Raadio2 poolt läbi viidud Eesti Kõigi Aegade Parima Albumi küsitlusel hääletas publik albumi «Külmale maale» 2. koha vääriliseks ning 102-liikmeline kriitikute kolleegium hindas albumit esikoha vääriliseks.

Piletid on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides hinnaga alates 10 EUR. Uksed Rock Cafesse avatakse 18. oktoobril kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles