Novatoursi kliendid ootasid terve päeva Sitsiiliast kojulendu

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisijad ootasid Catania lennujaamas pikki tunde kojusõitu.
Reisijad ootasid Catania lennujaamas pikki tunde kojusõitu. Foto: SCANPIX

Tarbija24 poole pöördunud naise teatel ootas tema ema Sitsiilias Catania lennujaamas pikki tunde lennuki väljumist. Hommikust saati lennujaamas oodanud puhkajad pääsesid lennukile alles õhtupoolikul.

«Nendega ei tegeletud, reis sai rikutud,» muretses naine, kelle sõnul pääses tema ema lennukile alles kella 17 ajal. «Vahepeal anti neile üks talong, mille eest nad said väikese võileiva ja kohvi.»

Novatoursi turundus- ja suhtekorraldusjuht Olev Riisberg kinnitas aga, et Small Planet Airlinesi tänane lend Sitsiiliast, Catania lennujaamast pidi väljuma kohaliku aja järgi 12:30 ning lennujaama jõudsid reisijad kell 10:30. «Lennuoperaator teatas hommikul, et lennukil avastati tehniline rike. Teate saamise ajaks oli kaugema piirkonna bussitransfeer koos seitsme eestimaalasest reisijaga juba lennujaama poole teel,» selgitas Riisberg.

Ülejäänud 33 reisija puhul õnnestus tema sõnul hotellipäeva pikendada kolme tunni võrra ning nad saabusid lennujaama kella 13:30 ja 14 vahel. «Lennuoperaator hindas lennuki rikke eemaldamiseks mainitud ajaühiku,» põhjendas Riisberg.

Tema sõnul tagati kõikidele klientidele toitlustus nii lennujaamas kui hotellides. «Novatoursi reisiesindaja käis isiklikult kõigiga rääkimas ja olukord püsis rahulik. Suurem osa klientidest suhtub olukorda mõistvalt,» märkis ta.

Novatoursi andmetel väljus lennuk kell 16:15.

Riisberg lisas, et tegemist on 2014. aasta suvehooaja viimase Sitsiilia lennuga. «Vabandame võimalike ebameeldivuste pärast!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles