Käsitöölised hõivavad Pärnu kesklinna

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gildipäevad haaravad taas Pärnu kesklinna oma haardesse.
Gildipäevad haaravad taas Pärnu kesklinna oma haardesse. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tuleval nädalavahetusel, 13.-14. augustil toimuvad Pärnu kesklinna tänavail, Maarja-Magdaleena gildis, Punases tornis ja Steineri aias järjekordsed gildipäevad.

Kadri Rebane Maarja-Magdaleena gildist märkis, et gildipäevadel jätkub nii tegevust kui uudistamist kõigile. Tänavail kaubeldakse eheda käsitööga ja Steineri aias on avatud taluturg.

Töötubades saavad ise käsitööd teha nii lapsed kui täiskasvanud. Maarja-Magdaleena gildi ärklisaalis on avatud Vivian Schotowsky ehete näitus ja Punases tornis Vanda Kirikali maalinäitus.

Kogu ürituse vältel saab nautida tasuta kontserdiprogrammi Steineri aia laval. Kahel päeval näeb seal esinemas ansamblit Pärnu Poisid, Janne Ristimetsa tantsulapsi, Olavi Kõrret koos sõpradega, Pärnu muusikakambrit, vokaalansamblit Salme Naesed, rahvatantsuansamblit Tuurit-Tuurit, akordioniorkestrit Tremolo, Pärnu-Jaagupi muusikakooli pärimusmuusika õpilasi ja Pärnu bluusiklubi liikmeid.

Päevane kauplemine ja melu läheb laupäeva õhtutundidel üle festivaliks “Augustiunetus”, mis avatakse kell 16 Steineri aias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles