Lugeja küsib: kas Taavi Rõivas käis valitsuskriisi ajal näosaadet vaatamas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas, Luisa Värk ja Miina näosaate salvestusel
Taavi Rõivas, Luisa Värk ja Miina näosaate salvestusel Foto: instagram / TV3

Pühapäeval, 26. oktoobril teatas peaminister Taavi Rõivas, et jätab valitsuses Jürgen Ligi ümber puhkenud tüli tõttu ära esmaspäeval toimuma pidanud visiidi Leedusse ja Rootsi. Lugejates aga tekitas segadust foto ja intervjuu Rõivasega tele-show'lt «Su nägu kõlab tuttavalt».

Pühapäeval, 26. oktoobri õhtul linastus TV3 ekraanidel näosaate tele-show neljas saade, kus lööb kaasa ka peaministripoua ja lauljatar Luisa Värk.

Elukaaslasele oli pöialt hoidmas publiku seas koos tütrega ka peaminister Taavi Rõivas, kes perega innukalt poseeris ja meediaväljaandele intervjuu andis.

Lugejates aga tekitas see muret, et miks käis peaminister ametikohustustega tegelemise asemel tele-show'l elukaaslasele kaasa elamas.

TV3 pressiesindaja Annely Adermann aga sõnas Elu24-le, et muretseda pole põhjust, sest saade salvestati juba esmaspäeval, 6. oktoobri õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles