Täna ilmus Slippery Slope’i debüütalbum «Do You Feel The Same»: avasinglit on saatnud suur edu

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slippery Slope
Slippery Slope Foto: promo

Täna ilmus Tallinna alternatiivrockitrio Slippery Slope debüütalbum «Do You Feel The Same». Plaadi avasinglit «Careful» on saatnud suur edu – muusika jagamise keskkonnas Soundcloud on seda vähem kui kahe nädalaga kuulatud juba üle 24 000 korra!

«Oleme väga tänulikud, aga ka tõsiselt üllatunud, kui hästi meie debüütalbumi avasingel «Careful» vastu on võetud. Lugu, mille üle-eelmisel nädalal Soundcloudis avaldasime on seal tänaseks kõikjalt üle maailma kogunud juba üle 24 000 kuulamise ja see number kasvab iga minutiga. Huvitav on see, et enim on lugu kuulatud Ameerikast ja Suurbritanniast,” ütleb Slippery Slope’i laulja ja kitarrist Egert Milder. «Sellise tagasiside pealt on uskumatult hea tunne täna plaadiga välja tulla!»

2012. aastal Noortebändi konkursi võitnud Slippery Slope alustas plaadi salvestamist Tallinnas Sinusoid stuudios juunis. Selle tulemusena albumile jäädvustatud 12 täiesti uut lugu ongi alates tänasest füüsilisel kujul saadaval portaalis 311.ee, Laseringis, Rahva Raamatus ja Apollo raamatupoodides, virtuaalsel kujul alla laetavad iTunesist ning tasuta kuulatavad Deezeris ja Spotifys. 

Foto: promo

Debüütplaat «Do You Feel The Same» salvestati koos Kanada produtsendi Robert Stanley Montesega, kes on teiste seas teinud koostööd selliste suurnimedega nagu Justin Timberlake, Bruno Mars, Biffy Clyro või Stevie Wonder. Plaadi on kujundanud noor graafiline disainer Ronald Uus.

«Me polnud nõus oma esimese plaadi puhul mitte ühtegi järeleandmist tegema. Ei lugude, helikvaliteedi ega albumi väljanägemise osas. Tahtsime kõigest maksimumi välja pigistada ja usun, et saime sellega hakkama,» ütleb bändi trummar Henri Kuusk. «Eriti hea meel on, et leidsime oma kampa sellise noore ja lennukate ideedega graafilise disaineri nagu Ronald Uus, kelle käe all valmis tõsiselt suurejooneline albumikujundus. Selline, mille kohta on juba öeldud, et see sobib pigem raamatu- kui plaadiriiulisse.»

Slippery Slope esitleb oma esimest kauamängivat kontsertidel nii Eestis kui mujal. Avalöögi said esitluskontserdid möödunud nädalal Helsingis. Eestis saab uut materjali esimest korda lives kuulda aga juba sellel reedel Tartu Genialistide Klubis:

31. oktoober - Gen Klubi, Tartu

7. november - Blic Bar, Siauliai

8. november - Liverpool Bar, Vilnius

13. november - Sinilind, Tallinn

15. november - Nabaklab, Riia

28. november - Fonoklubs, Cesis

Slippery Slope on alternatiivrokitrio Tallinnast, mis sai alguse 2008. aastal. Bänd koosneb kolmest lapsepõlvesõbrast ja klassivennast - Egert Milder (kitarr, vokaal), Madis Lett (bass, taustvokaal) ja Henri Kuusk (trummid). Varasemalt on välja antud 4 singlit ja 2 muusikavideot: «Can't Reach» (2012), «Circle» (2013), «Apple of My Eye» (2013), «What's Your Story» (2013). Aastal 2012 võitis Slippery Slope Eesti olulisima bändidekonkursi Noortebänd.

Slippery Slope’i ametlik koduleht siin.

Slippery Slope Facebookis.

Slippery Slope Instagramis.

Kuula plaati SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles