Brad Jurjens teeb Los Angeleses Nicolas Cage pojaga bändi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Jurjens ansamblis Nicolas Cage'i poja bändis Wescage
Brad Jurjens ansamblis Nicolas Cage'i poja bändis Wescage Foto: Jaymz Eberly (www.eberlyphoto.com)

Eestis peamiselt filmimehena tuntud Los Angeleses elav eestlane Brad Jurjens on tagasi muusikasse sukeldunud. Tema uus projekt on laulja Wes Cage, Nicolas Cage poja uus bänd nimega Wescage.

Bändi teised liikmed on Patrick Morton, George Arguello ja trummar Aaron Stechauner ansamblist Rings Of Saturn. Nende esimene suurem avalik etteaste tuleb novembri l6pus Las Vegases, Vegas Rocks Awards show'l, kuhu on oodata paljusid muusikamaailma tuntumaid tähti, samuti Wes'i isa Nicolas Cage, kes ka ise Las Vegases pesitseb. 

Brad on ka esimene eestlane, kellele on antud leping ühe maailma suurima kitarritootjaga Schecter Guitars. Schecteri lepingu alla kuuluvad veel ansamblid Avenged Sevenfold, Black Veil Brides ja kitarrivirtuoosid Jeff Loomis, Keith Merrow, laulja-kitarrist Prince ja bassimees Nikki Sixx ansamblist Motley Crue.

Wes Cage esimene plaat ilmub järgmise aasta veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles