Pildigalerii: Reebok Fitness Festivalil osales ligi 400 spordisõpra

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reebok avas oma esimese esinduskaupluse Eestis ja sel puhul toimus nädalavahetusel Arigato spordiklubis suurejooneline Reebok Fitness Festival, kus sai nautida 22 treeningut ja põnevat meelelahutust. 

Foto: Jana Laigo

Festivaliprogrammis oli kokku 22 treeningut ja palju meelelahutust, muusikat, tantsu ja etteasteid. Lisaks juba teada-tuntud treeningutele sai festivalil kogeda ka uudseid stiile. Näiteks oli kavas Egle Eller-Nabi bikiinifitnessi seminar, soojas 37-kraadises saalis toimuv HOTYOGA, USA erivägedest pärit vastupidavustreening CrossFit,Eestis väljatöötatud treeningstiilid DANCEFUNC ja üldkehaline treening ÜKT ning palju teisi stiile.

Foto: Jana Laigo

Treeninguid juhtisid rahvusvahelised ja Eesti tipptreenerid, peakülaline oli Reeboki rahvusvaheline treener Jessica Exposito Hispaaniast.

Foto: Jana Laigo

Mõnusat vaheldust lisasid päevale moe- ja muusikateemalised meelelahutuslikud vahepalad. Üles astusid Tanja Mihhailova ja Lauri Pihlap, Eestis kandakinnitava  tänavaspordi Street Workout esindusmeeskonna show, näidati sügis-talvise hooaja tantsu- ja treeningkollektsiooni. Päeva lõpetas Aeroobikakuninganna valimine.

Vaata suurt pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles