TV3 sügishooaeg toob «Laulud tähtedega»

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügishooajast alustab TV3 saadet «Laulud tähtedega»
Sügishooajast alustab TV3 saadet «Laulud tähtedega» Foto: TV3

TV3 algava hooaja suurprojekt «Laulud tähtedega» toob televaatajateni kaheksa galakontserti, kus avaliku elu tegelased asuvad omavahel võistlema duettide laulmises, paarilisteks parimad Eesti lauljad.



«Ilmselt kõik me tahaks laval särada nagu Anne Veski või rokkida kui Tanel Padar. Saade «Laulud tähtedega» üheksale tuntud ja armastatud avaliku elu tegelasele selle võimaluse annabki,“ ütles TV3 tegevjuht Toomas Vara.



Saate produtsendi Kaupo Karelsoni sõnul on saated oma olemuselt uhked kontserdid, mille muudavad nauditavaks kaunid ja väärikad esinejad. «Loomulikult on kontsertidesse segatud väike võistlusmoment,» märkis Karelson.



«Laulud tähtedega» galakontserdid kantakse üle otse-eetris. Võistlustulle astuvast üheksast laulupaarist langeb igas saates välja üks. Lahkub paar, kes jääb saatesarja žürii antud hinnete ja televaatajate hääletuse koondtulemusena viimaseks.



Reeglite järgi annetatakse saatesarja võidusumma 500 000 krooni finaalsaates võitja poolt määratud heategevuseks.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles