Kõhud kõveras! Jan Uuspõld ajas isegi Olav Osolini naerma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Jan Uuspõld
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Jan Uuspõld Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» viiendas saates kehastus Jan Uuspõld Vesa-Matti Loiriks ja esitas numbri «Naurava kulkuri».

Olav Osolin: Need, kes Soome televisiooni mõjusfääris pole üles kasvanud, võisid vaadata, et mis pagana pull see siin  on. Aga mina olen selles üles kasvanud ja Vesa-Matti Loirit näinud. Ma pole kunagi tema fänn olnud ja olen vaadanud  Soome huumorit pika hambaga, et kuidas see soomlane saab sellist asja naerda. Nüüd ma vaatasin, et see mõjus siin saalis ehedalt. Ju sa tegid seda siis hästi. Isegi mina hakkasin naerma, kes ma pole kunagi selle numbri peale naernud.  Mulle tundus ka äkki naljakas. Midagi ei ole öelda. 

Andrus Vaarik: Ma hoidsin Janile väga pöialt, sest siin võis juhtuda ka see, et ei tule välja. See on väga peen number selles mõttes, et võtsid Vesa-Matti Loirilt välise vormi ja pidid oma isikliku emotsiooni sinna taha panema. See oleks  võinud ka metsa minna. Ma arvan, et see oli sulle väga huvitav, sest Vesa-Matti Loiri on samasugune näitleja nagu  sinagi - ta võib teha imelisi, rafineeritud rolle väärt dramaturgias ja samal ajal on tal kohutavalt punk-meelelahutusrolle nagu sinul Wremjas. Ma arvan, et see kohtumine oli innustav teile mõlemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles