Tom Cruise ja supermodell Miranda Kerr on uus kuum staarpaar?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miranda Kerr    Carine Roitfeld & Stephen Gan celebrate the launch of CR Fashion Book N.5 || Paris, France.30/09/2014/PJB_DSC_4676/Credit:PJB/SIPA/1410010227
Miranda Kerr Carine Roitfeld & Stephen Gan celebrate the launch of CR Fashion Book N.5 || Paris, France.30/09/2014/PJB_DSC_4676/Credit:PJB/SIPA/1410010227 Foto: PJB/SIPA/PJB/SIPA

Hollywoodis käivad sahinad, et näitleja Tom Cruise'i ja supermodell Miranda Kerr'i vahel on tekkinud romantiline säde.

Näitleja Tom Cruise ja kuum modell Miranda Kerr olevat tutvunud umbes kuu aega tagasi ühisel üritusel ning on siiani mõned korrad veel kokku saanud.

Foto: SCANPIX

Cruise on olnud pikalt vallaline pärast lahutust Katie Holmes'ist 2012. aastal. Kerr'i aga on seostatud mitmete meestega pärast lahutust näitlejast Orlando Bloom.

Foto: PJB/SIPA/PJB/SIPA

Kui vahepeal arvati, et modell käib kohtamas lähedase sõbra James Packer'iga, siis nii ei paista kõmulehtede andmetel asi siiski olevat.

Veebisait Female First vahendab, et Tom ja Miranda olevat vahetanud omavahel juba mitmeid telefonikõnesid ning on Londonis salajastel kohtingutel käinud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles