Näitleja Sean Bean abiellub viiendat korda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Troonide mäng» (ing. k «Game of Thrones»)
«Troonide mäng» (ing. k «Game of Thrones») Foto: Fox Life

«Troonide mängust» ja «Sõrmuste isandast» tuntud Inglise näitleja Sean Bean abiellub väidetavalt viiendat korda.

55-aastane staar tegi 29-aastasele elukaaslasele Ashley Moore'ile abieluettepaneku ja naine vastas jaatavalt, kirjutab Daily Express.

Vaid kolm aastat tagasi antud intervjuus tunnistas näitleja, et abielu ei sobi talle: «Loomulikult usun ma armastusse. Pole olemas inimest, kes ei usuks armastusse. Kuid abielu... See sobib mõnele inimesele, kuid ilmselgelt mitte mulle.»

Bean abiellus 1981. aastal oma lapsepõlvearmastuse Debra Jamesiga, kuid nad läksid seitse aastat hiljem lahku.

Teise naise Melanie Hilliga on tal kaks tütart, 27-aastane Lorna ja 23-aastane Molly. Nad olid koos 15 aastat, millest abielus seitse.

1997. aastal abiellus Bean sarja «Sharpe» kaasstaari Abigail Cruttendeniga ja neil sündis järgmisel aastal tütar Evie. Paar kuud hiljem läksid nad laiali ja lahutasid 2000. aastal.

Seani neljas abielu temast 20 aastat noorema Georgina Sutcliffe'iga kulges üle kivide-kändude ja kestis vaid kaks aastat. Nad ütlesid, et nende kooselu oli talumatu.

Foto: Neilson Barnard/AFP
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles