Galerii! Maailmakuulus viskibränd esitles esmakordselt prestiižset valiklinnaseviskit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 3. novembri õhtul esitles hinnatud viskibränd Glenfiddich restoranis Bordoo esmakordselt Eestis uut Glenfiddich Excellence 26 Y.O. prestiižset valiklinnaseviskit (Single Malt), mis on küpsenud üle veerandsajandi vanustes Ameerika tammevaatides.

Üritusel oli kohal ka William Grant & Sons Ltd globaalne brändi esindaja ja viskiekspert Ian Millar, kes tutvustas lähemalt Glenfiddichi viskit, mis on maailmas enim auhinnatud Single Malt Šoti viski ning tutvustas viskiga seonduvaid traditsioone.

Foto: Oleg Hartšenko

Glenfiddich Excellence 26 Y.O. valiklinnaseviski (Single Malt) Eesti esmaesitlusel ja õhtusöögil oli võimalik tutvuda ka kogu Glenfiddich viskide tooteportfelliga lähemalt (sh 12 Y.O., 15Y.O., 18Y.O.) ning nautida hinnatud maastikufotograafi Simon Butterworthi  näitust, mis kujutab Glenfiddich Excellence 26 Y.O. viski valmimist alates vaatide valmistamiseks vajalike tammepuude langetamisest Ameerikas, kuni hetkeni, mil viski läbib Glenfiddichi viskitehases viimased testid enne, kui see jõuab viskisõpradeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles