Koomik Jimmy Carri signeeritud postri võitja loositud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püstijalakomöödia sügishooaja superstaar Jimmy Carr toob Eesti publiku ette ehtbritilikult kuiva ja karmi huumori ning oma iseloomuliku hullumeelse naeru.
Püstijalakomöödia sügishooaja superstaar Jimmy Carr toob Eesti publiku ette ehtbritilikult kuiva ja karmi huumori ning oma iseloomuliku hullumeelse naeru. Foto: Comedy Estonia

Comedy Estonia kuulutas välja staari signeeritud plakati loosimise kõige humoorikama ja huvitavama vaatamisväärsuse pakkumisele, mida võiks koomik Jimmy Carr Tallinnas külastada. Võitja kommentaar aga on huvitav hoopis teises võtmes!

Comedy Estonia valis välja parima kommentaari ning õnnelik idee omanik saab omale Jimmy Carri nimeliselt signeeritud «Gagging Order» etenduse postri!

Kõige humoorikam kommentaar nägi välja selline:

Elu24 please! «Kas lp. ajakirjanik ei suutnud isegi koomiku nime õigesti kirjutada?!?! Mehe nimi on Jim Carrey, kuidas saab sellise asjaga eksida? Tulgem siiski 20. sajandisse, meil on ju Google olemas. :S»

Vaimukas kommenteerija, kes sa meile oma meiliaadressi ei jätnud, Comedy Estonia ootab, et Sa Facebooki vahendusel nendega ühendust võtaks ja auhinna kätte nõuaks!

Palju õnne ja kohtumiseni esmaspäeval, 10. novembril Jimmy Carri stand-up etendusel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles