Pärnu kutsub osalema fotokonkursil „Suvepealinn“

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotoaparaat. Pilt on illustreeriv.
Fotoaparaat. Pilt on illustreeriv. Foto: AIVAR AOTÄHT/SAKALA

Pärnu elanikud ja suvepealinna külalised on oodatud osa võtma 16. augustil algavast sellesuviseid kultuuri- ja meelelahutusüritusi kajastavast fotokonkursist „Suvepealinn“.

Suvepealinnale kohaselt on Pärnu suvi täis huvitavaid ja elamusterikkaid kontserte, festivale, aga ka kunstinäitusi ja käsitöötubasid. Fotohuvilisi oodatakse osalema konkursil, mis kajastab Pärnu suvist kultuurielu, vahendas Pärnu linnavalitsus.

Konkursile on oodatud võistlustööd neljal alateemal: „Hansakaubandus“, „Pärnu linna külalised“, „Meri suured laevad kannab?“, „Kuulavad, vaatavad, esinevad?“.

Osavõtuks tuleb end registreerida veebilehel http://parnu.fotofestival.ee, luues sinna kasutajakonto ning laadides pildid veebilehele.

Üldvõitja ja alateemade võitjad selgitab välja žürii, mille esimees on tuntud profifotograaf ja fotokunstnik Lembit Michelson.

Peale selle selgitatakse augusti viimasest nädalast kuni oktoobri alguseni välja iganädalane publiku lemmik. Samuti loositakse auhindu võistlustööde hindajate vahel.

Fotokonkurss avaneb 16. augustil ja kestab 3. oktoobrini. Osaleda võivad kõik soovijad, nii kutselised kui harrastusfotograafid.

Konkursi korraldab MTÜ Eesti Fotofestival koostöös Pärnu linnavalitsusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles