Tjuun In pidudesari tähistab laupäeval oma 15. sünnipäeva: peol esineb 38 artisti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tjuun In tiim: L.Eazy, Qba, To-Sha
Tjuun In tiim: L.Eazy, Qba, To-Sha Foto: Erakogu

Tjuun In peosari tähistab laupäeval, 8. novembril Sinilinnu kahes saalis oma viieteistkümnendat sünnipäeva. Lisaks residentidele Qba, To-Sha ja L.Eazyle esineb sünnipäevapeol 38 artisti. Esimene Tjuun In toimus 29.oktoobril 1999.aastal küberkohvikus Enter, kolme aasta pärast alustas Energy FM jaamas Tjuun In nimeline raadiosaade.

Tjuun in on Eesti vanim siiani tegutsev trummi ja bassi sariüritus, mis novembris tähistab oma viieteistkümnendat sünnipäeva peoga Sinilinnus. Laupäevasel peol esineb kahes saalis üle kolmekümne erineva artisti – need kes on Tjuun Iniga lähedalt seotud olnud. Tjuun in peosarja ning saate juhid on Qba, To-Sha ja L.Eazy.

Esimene Tjuun In pidu toimus 1999. aastal Enteri-nimelises küberkohvikus, millele on järgnenud lugematul hulgal sündmuseid nii välis- kui kohalike esinejatega. Tjuun In pidudesarja on külastanud lisaks suurele hulgale kodumaistele artistidele ka välismaiseid, nende seas: Centrik , Blame, ASC, Tendai, Rit, Dj Red, Steppa & MC Ricardo, Metrik, Lenzman, Riya, Seba, Makoto, Mr. Joseph, Technimatic, Dbridge, Outrage & Meth, Rockwell, Marky, Blu Mar Ten, Trei, Utah Jazz, Bcee, Muffler, Raiden, L.A.O.S, Matrix, Physics, Culture Shock, Bladerunner, Mc Herbzy, Modual ja Digital. 

Tjuun In pidudesari sündis tänu Eesti esimesele alternatiivmuusika veebilehele clubarena (nüüdseks suletud), mis andis tollal suuresti hoogu uue generatsiooni elektroonilise muusika skeene tekkele. 

Esimene raadiosaade Tjuun in kõlas 2002. aastal Energy FM lainelt ning aasta pärast kostus Qba, L.Eazy ja To-Sha muusikavalik R2 sagedustelt. Ka praegu saab Tjuun In raadiosaadet kuulata R2vahendusel reede õhtuti kella kümnest südaööni.

8. novembri Tjuun In 15. sünnipäeva peol esinevad kahes saalis külalised: Raul Saaremets, Lu:k, Sofia Rubina, Mark Slavin, Heidy Purga, Dzheimz, Takeshi, MHKL, Ringo Ringvee, Mutated Forms, Leslie Da Bass, Oliver Rõõmus, Joselz, K-Sein, Firejose aka Sinda, Bone, Moral Fibre, Ziil, Solid Steel, Planeet, Slammin, Cezol, Erkin Antov, Green, Conflict, Madis Nestor, Freq, Indrek Varend, Tarrvi Laamann, Audioholic, Rans, Eku ja Dice Rudy, JaanJaago, TSR ja Kaspar Leivo. Visuaalide eest hoolitseb Denis.

Samuti esitavad viieteiskümne aasta muusika retrospektiivi residendid Qba, To-Sha ja L.Eazy

Uksed avatakse kell 23.00

Pilet enne südaööd 5 euri, hiljem 7.

FB Tjuun In lehekülg siin.

Kuula saateid Raadio 2hest siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles