Video! Junk Riot tuli välja esimese venekeelse singliga «Лишние Головы»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indiebänd Junk Riot
Indiebänd Junk Riot Foto: Jelena Rudi

Junk Riot on väja tulnud uue split-single'iga «Лишние Головы», mis on valminud koostöös nende pikaajalise sõbra Felix Bondarevi uue projektiga Vollny (Воллны).

Nagu nimest oli juba aru saada, tegu on Junk Riot'i esimese venekeelse reliisiga, mis on nii bändi kui ka publiku jaoks esmakordne sündmus. Lugu on sündinud aasta 2014 suve alguses ning suve lõpus on selle vastu huvi tundnud bändi sõber Felix Bondarev, kes on pakunud välja split-single'i tegemist. Felix on lindistanud ja miksinud nii Junk Riot'i singli, kui ka oma projekti Vollny osa split'ist «Мне Так Кажется», kuhu Junk Riot on sisse mänginud ka oma osa pillidest.

Foto: Jelena Rudi

Felix Bondarev on Peterburis elav Eestist pärit multiinstrumentalistist muusik kes on löönud kaasa mitmetel nii Venemaal, kui ka väljaspool Venemaad tuntud bändidest ja projektides. Mõned tema bändid on näiteks Amazing Electronic Talking Cave, RSAC (Red Samara Automobile Club), ning kaasa löönud on ta sellistes bändides nagu Sansara (RUS), Mumiy Troll (RUS) ning The Brian Jonestown Massacre (US).

Foto: Jelena Rudi

Värske singel on eelmaitseks uuele materjalile ja Junk Riot'i esimese Venemaa tuurile, mis toimub detsembris.

Reliisi ametlik kontsert-pidu toimub 8. novembril klubis KELM (Vaimu 1, Tallinn) kell 23:00, kus astuvad üles nii Junk Riot kui ka Vollny. Sissepääs alates 23:00, piletihind 4 eurot terve ürituse jooksul.

Junk Riot'i singel «Лишние Головы» Soundcloud'is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles