PÖFFi avapressikonverentsil tutvustati tänavust filmiprogrammi ja mekiti torti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 6. novembri lõunal toimus Nordea Majas 18. Tallinna Pimedate Ööde Filmifestivali tutvustav pressikohtumine.

Pressikohtumisel tutvustati tänavust PÖFFi filmiprogrammi, näidati katkendeid programmi kuuluvatest filmidest, anti informatsiooni festivali raames toimuvate eriürituste kohta ning räägiti, mis on sel aastal uut ning teeb sissevaate uudsesse festivali ajakirja. PÖFFi piletite eelmüük algab 7. novembril.

PÖFFi teemalise aruteluringi juhatas sisse ja juhtis Piret Reinson, PÖFFi peasponsori Nordea turundusjuht.

Foto: Viktor Burkivski

Aruteluringis osalesid PÖFFi direktor ja programmijuht Tiina Lokk, noorte- ja lastefilmide festivali Just Film juht Mikk Granström, animatsioonifilmide festivali Animated Dreams juht Mari-Liis Rebane, rahvusvahelise lühifilmide festivali Sleepwalkers juht Martin Ruus, Industry direktor ja rahvusvahelise filmitööstuse programmijuht Sten-Kristian Saluveer ning Baltic Event tegevjuht Marge Liiske.

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks pakuti valikut Tridensi toel valminud PÖFFi veinide eriseeriast, suupisteid ning lõigati pidulikult lahti tort.

Foto: Viktor Burkivski

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles