Pidu klubis Cathouse! Alexander Rybak taas Tallinnas!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eurovisiooni võitja  ja tuhandete naiste südamed vallutanud Alexander Rybak  annab klubis Cathouse kontserdi!

Foto: promo

19. detsembril saab klubis Cathouse näha Norrast pärit maailmakuulsat südametemurdjat Alexander Rybakit, kes 2009 aastal võitis Eurovisiooni looga «Fairytale».

Foto: promo

Alexander Rybak sai tuule tiibadesse eeskätt võites Eurovisiooni lauluvõistluse lauluga «Fairytale», mis kogus antud võistlusel läbi aegade suurima punktisumma 387, purustades eelmise 2006 aastal Lordi poolt püstitatud rekordi, milleks oli 292 punkti. Peale seda sai «Fairytale» koheselt ka maailma üheks enimmüüdud hitiks.

Alexander oli nii Venemaal, Norras, kui ka paljudes teistes riikides edetabelite tipus ja püsis seal mitmeid kuid. Tema esinemist ja Eurovisiooni võitu vaadati paari nädala jooksul üle kümne miljoni korra.

Rybakil oli ka au esineda samal aastal Nobeli rahupreemia kontserdil Oslos, mida jälgisid miljonid televaatajad üle maailma.

Foto: promo

Ta on esimene Norra artist, kes on olnud kahe singliga «Fairytale» ja «Funny Little World» üheaegselt edetabeli tipus. Loomulikult tema sära ei jäänud märkamata ka teleprodutsentidel ning juba 2009 aasta detsembris nägi valgust Alexander Rybaki dokumentaalfilm «Fairytale», mis viis ta ka ülemaailmsele tuurile ja suurendas tema populaarsust veelgi.

Foto: promo

Tema esimene album «Fairytale» nägi ilmavalgust augustis 2009, sai suure edu osaliseks. Album avaldatati rohkem kui 25 riigis, samuti pärjatati album Norras kolmekordse plaatinaplaadiga, Venemaal kahekordse plaatinumplaadiga ja Rootsis kuldplaadiga.

Aastal 2010 ilmus tema teine album «No bounderies», kus sellised lood nagu «Europe Skies» ja «Moa», viisid ta uuele Euroopa tuurile.

Peale seda on ta välja andnud veel kolm albumit «Nebesa Evropy»  ja  «Visa Vid Vindens Ängar», mõlemad 2011 aastal ning «Christmas Tales» 2012 aastal.

Mõni nädal tagasi tuli artist välja ka uuesingli ja muusikavideoga «What I Long For».

Peole lükkab hoo sisse DJ Sonic.  

Uksed avatakse: 23:00

Vanusepiirang: 18

Pileti hind: 15 EUR

Piletid tulevad müüki Piletilevisse 10.11.2014. Piletite arv on piiratud!

http://www.alexanderrybak.com

http://www.cathouse.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles