Kergejõustiku printsess Grit Šadeiko lõõgastus sõbra seltsis šopates

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kergejõustiku printsess Grit Šadeiko (21), kes sai esimest korda EMil võistelda koos seitsmevõistluse koorekihti kuuluvate naistega, šoppas pärast väsitavat võistlusreisi koos poiss-sõbraga Rocca al Mare kaubanduskeskuses.

Grit Šadeiko pingutas Barcelona EMi seitsmevõistluse 800 m jooksus nii kõvasti, et finišihetkest pole kaunitari mälus ühtegi pildikest. Pärast lõpujoone ületamist lebas ta tükk aega liikumatult maas, komberdas siis raja kõrvale ning lebas veel mitu minutit maas, kirjutas Postimees Sport.

Pärast pingelist võistlusreisi võis blondi kaunitari näha aga juba värske ja puhanuna kena noormehe seltsis Rocca al Mare kaubanduskeskuses poodlemas.

«Poiss-sõber hoidis iludusel miskipärast kogu aeg kätt tissidel või kõhukesel. Ei tea küll miks? Kas Gritil valutas kõht või on tal nii ägedad kõhulihased, mida ei saa kohe näppimata jätta,» imestas pildid napsanud lugeja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles