«Kodu keset linna» uus stsenarist on Mihkel Ulman

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Ulman (paremal), taustal "Kättemaksukontori" võtted, kus on osalemas ka Ines Aru ja Jüri Vlassov
Mihkel Ulman (paremal), taustal "Kättemaksukontori" võtted, kus on osalemas ka Ines Aru ja Jüri Vlassov Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Seega Kerttu Rakke, kes juba 2003. aastast armastatud igapäevasarja tegelastele juttu ja tegevusi välja on mõtelnud, uuest hooajast enam stsenaariumi ei kirjuta.

«Et tuua argiõhtusarja täiesti värskeid tuuli, kirjutavad seriaali põhilugu edasi uued stsenaristid - Mihkel Ulman, Liivi Ulman ja Andris Feldmanis,» ütles TV3 programmijuhi kohusetäitja Külli Loo Õhtulehele. Mihkel Ulman on muuhulgas «Kättemaksukontori» stsenarist, samuti pärinevad tema sulest teleseriaalid «Ohtlik lend» (esimene osa jõudis ETV ekraanile sügisel 2006) ja «Teatriluulud» (ETV, 2000).

Loo lisas, et linnakeskset koduelu kujutanud Rakkele on telekanal väga tänulik ja loodab talt edaspidigi mõningaid ideid sarja süžee arendamiseks saada. Veel teatati TV3st, et uuel hooajal näeb kõnealuses sarjas uusi võttepaiku ja lisandub tegelasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles