Quentin Tarantino plaanib pärast 10. filmi pensionile jääda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino Foto: SCANPIX

USA menurežissöör Quentin Tarantino paljastas, et tal on plaanis pärast 10. linateost pensionile jääda.

51-aastane Tarantino esines Santa Monicas Ameerika filmiturunduskonverentsil öeldes, et ta ei taha olla filmitööstuses seni, kuni talle ust näitama hakatakse, edastab BBC.

«Pulp Fictioni» režissöör reklaamis seal ka oma praegust projekti, vesternit «The Hateful Eight».

«Siis jääb mul teha veel kaks filmi. Tahan areenilt lahkuda pärast kümnenda filmi valmimist,» selgitas filmitegija, kelle filmograafiasse kuuluvad sellised linateosed nagu «Reservoir Dogs» ja kaheosaline «Kill Bill».

Ta rõhutas, et pensioniplaanid ei ole veel lõplikud, kuid ta on neid kaalunud.

Tarantino sõnul on režissööritöö noorte meeste mängumaa ning ta ise tahab pärast filmitegemisest loobumist keskenduda näidendite ja raamatute kirjutamisele.

Lisaks Tarantinole esines üritusel ka näitleja Samuel L. Jackson.

«Mida Quentin ikkagi plaanib teha, kui ta ei tee enam filme?» küsis näitleja uskumatult. Ta töötas Tarantinoga koos filmis «Pulp Fiction».

Oscari võitjast Tarantino teatas selle aasta jaanuaris, et filmi «The Hateful Eight» käsikiri lekkis avalikusse ning ta lükkab selle filmi mõneks ajaks kõrvale ning kirjutab käsikirja ümber.

Aasta keskel võttis ta filmi, mis räägib tormilõksu jäänud Metsiku Lääne lindpriidest uuesti töösse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles