Türilased toovad hoidised rahva ette

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Türi 25. sügislaadal septembri esimesel laupäeval on Türi kultuurimajas näitus «Hoidiseid meie koduaiast» koos käsitöönäitusega teemal «Köök».


Näituse korraldaja Valli Järve ütles, et tänavuse napi õunasaagi kasutusvõimaluste tutvustamiseks on seekord esiplaanil õunahoidised. «Näituse ilmestamiseks on teretulnud ka aias kasvatatud ja looduse kapriise peegeldavad viljad,» lausus ta. «Parimaks tunnistatud hoidisele on ette nähtud preemia.»

Korraldajad ootavad inimesi oma hoidiseid teistelegi näitama. Hoidised palub Järve tuua kahes jaos: üks anum näituse, teine maitsmise tarvis. Hoidistele tuleb lisada retsept ja teave valmistaja kohta.
Nii hoidiseid kui ka köögi tarbeks valmistatud käsitööesemeid võtab vastu käsitöökauplus Viljandi 14b 1.– 3. septembrini kella 9st 17ni. Õhtuti on võimalik väljapanekuid üle anda pärast kella aadressil Ravila 14-3.

Näitus on avatud kella 10st 15ni. Parima hoidise väljakuulutamine algab kell 14. Lähemat teavet kuuleb Valli Järvelt telefonil 5645 8536 ja Imbi Karult telefonil 5695 6639. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles