Brooke Shields rääkis avameelselt oma esimesest vahekorrast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brooke Shields
Brooke Shields Foto: SCANPIX

Näitlejanna Brooke Shields räägib oma uues elulooraamatus «There Was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me» avameelselt oma endistest suhetest.

49-aastane staar, kelle ekskallimate hulka kuuluvad näiteks Liam Neeson ja John Travolta, paljastas, et ta seksis esimest kord 22-aastaselt näitleja Dean Cainiga, vahendab People.

«Dean oli seksi osas minuga uskumatult ja valuliselt kannatlik. Ma sundisin teda ootama ja ootama ning mu ema hoidis kõigel silma peal,» meenutas Shields. 

«Pärast esimest korda olin nii ähmis, et hüppasin voodist välja. Tegelikult peaaegu kukkusin voodi pealt maha ja pistsin jooksul. Lidusin ihualasti mööda koridori, justkui oleksin kellegi rahakoti näpanud. Dean hüppas püsti ja jooksis mulle järgi, tekk käes. Ta kallistas mind kõvasti ja küsis, kuhu ma lähen,» kirjeldas näitlejanna.

Princetoni ülikoolis kohtunud Brooke ja Dean käisid kaks aastat, kuid naise sõnul kartis ta paaniliselt füüsilist kontakti noormeestega. Põhjuseks see, et ta kasvas üles rambivalguses oma ema Teri Shieldsi kõrval.

«Kartsin oma emast lahkuda. Ma ei teadnud, kust algan mina ja kus lõpeb ema. See tähendas, et ma ei osanud Deani oma ellu sobitada. Ma usun, et ema soovis, et jääksin süütuks nii kauaks kui võimalik,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles