Nunnugalerii ehk Edgar ja beebid: väikesed linnakodanikud said nimetunnistused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar andis täna  raekojas üle nimetunnistused Tallinnas sündinud 48 lapsele
Tallinna linnapea Edgar Savisaar andis täna raekojas üle nimetunnistused Tallinnas sündinud 48 lapsele Foto: Raepress

Tallinna linnapea Edgar Savisaar andis täna  raekojas üle nimetunnistused Tallinnas sündinud 48 lapsele ning poseeris kaameratele koos beebidega.

Edgar Savisaar tänas lapsevanemaid, et nad oma peredega raekotta tulid ja avaldas heameelt, et iidsete võlvide all kõlavad taas kõige ilusamad ja rõõmsamad helid – laste häälitsused.

Lisaks jäi härra linnapea kaamerate ette imearmsa beebiga ning näha oli, et Savisaar säras last süles hoides kui rõõmus vanaisa! Kas siit kasvab mantlipärija?

Foto: Raepress

«Raekoja iidsete võlvide all on alati vastu võetud linnale olulisi otsuseid ning jagatud ülevaid hetki. Meie tänane kokkusaamine on just selline rõõmus sündmus. Linn tänab kõiki lapsevanemaid otsuse eest anda oma pisikestele tallinlase staatus,» rääkis Edgar Savisaar.

Foto: Raepress

Raekoja saalis nimetunnistuse saanud 48 lapsest enamus on sündinud selle aasta septembris ja oktoobris. Neist on 26 poisid ja 22 tüdrukud, kolm  paari kaksikuid, ühte perre sündis viies laps, ühte perre  neljas laps ja ühe perre  kolmas laps.

Foto: Raepress

Raekoja pidulikul vastuvõtul oli täna ka Mailis Reps oma perega, kuhu hiljuti lisandus täna nimetunnistuse saanud viies järeltulija. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles