Allan Keiani romaan «Otsetee paradiisi» ilmub inglise keeles

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kuidas rikkaks saada" raamatu esitlus Apollos 14.11.12
Autor: Allan Keian, konsultant Urmas Sõõrumaa
"Kuidas rikkaks saada" raamatu esitlus Apollos 14.11.12 Autor: Allan Keian, konsultant Urmas Sõõrumaa Foto: Viktor Burkivski

Kirjanik Allan Keian esitleb täna viimase aja tuntuimaks romaaniks saanud rahapõnevikku «Kuidas rikkaks saada?»

Foto: Viktor Burkivski

Kolmapäeval 14. novembril kell 18:30 esitletakse Tallinnas Solarise Keskuse Apollo raamatupoes hittraamatut «Kuidas rikkaks saada?», mille kaasautoriks on teatavasti suurettevõtja Urmas Sõõrumaa.

«Raha teenimine on õpitav oskus ning selle kulutamine suur nauding. Tõeliselt suure raha teenimine on väga peen kunst ning selle kulutamine tõeline kirg. Saatuse tahtel, aga valdavad seda geniaalset kunsti kõigest üksikud väljavalitud, seevastu sooviksid kulutamise kirest osa saada praktiliselt kõik siia päikese alla loodud,» paljastab meile raamat.

Foto: Viktor Burkivski

Kuidas noor ja vihane romaanikangelane Adrian Aus ühtäkki infoni, mille enese kasuks pööramisel temast plaani õnnestumisel ainsa ööga konkurentsitult Eesti rahakaim mees saaks jõuab ning, kas ülikooli asemel elukooli kasuks otsustanud kutt ühel ilusal päeval ka meeletu kulutamisekire nautimisest osa saab, on teil kõigil võimalik autorilt isiklikult küsida.

Raamatuesitlus on tasuta avalik üritus.

Rohkem infot raamatu kohta leiab siit: http://www.allan.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles