Pildid: President Toomas Hendrik Ilves väisas PÖFFi avamist ilma Evelinita

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul avati Nordea Kontserdimajas 18. PÖFF, msi on seekord Poola fookusega. Filmi “Varssavi 44” juhatasid sisse Eestisse saabunud poola  režissöör Jan Komasa, näitleja Józef Pawłowski ning produtsent Jan Kwiencinski. Avafilmile eelnes pidulik avatseremoonia, mille käigus anti üle ka näitleja Bruno Oýa nimeline preemia noorele Eesti näitlejale Tambet Tuisule ning sütitava avakõne pidas meie president Toomas Hendrik Ilves.

Foto: Viktor Burkivski
Foto: Viktor Burkivski

President Toomas Hendrik oli PÖFFile saabunud ilma proua Evelin Ilveseta ning oli kohalviibijate sõnul pisut nukra moega.

Foto: Viktor Burkivski

PÖFFi avatseremoonial ütlesid tervitussõnad Eesti Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves ja Poola Vabariigi Kultuuri- ja Rahvuspärandiminister professor Malgorzata Omilanowska (pildil).

Piduliku õhtu lavastuse koreograafia oli loonud Rene Köster ning muusika Sander Mölder. Meeleolu lõid videokunstnik VJ Emiko (Poola) ja tantsutrupp Twisted Dance Company. Õhtut juhtis Mart Mikk.

Vaata pildigaleriid ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles