Loosi lähevad Vip-piletid Skazka avapeole uues ööklubis Cathouse

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loosi lähevad Vip-piletid Skazka  avapeole uues ööklubis Cathouse
Loosi lähevad Vip-piletid Skazka avapeole uues ööklubis Cathouse Foto: Music Factory

Selle nädala reedel, 21.novembril toimub linna muinasjutulisema peo Skazka avapidu  uues ööklubis Cathouse.

Elu24 loosib peole ka vip-piletid!

Foto: Music Factory

Skazka on meeldejääv üritus muinasjutulise klubiõhtu austajatele!

Skazka – see on salapärane maailm, atmosfäär täis soojust ja mugavust, mida ümbritsevad ilusad inimesed.

Skazka - see on kombinatsioon kahest maailmast – ühelt poolt tänapäeva reaalsus, mis ühendab endas stiilsuse, stuudiokvaliteediga heli ja professionaalse valguse ning teiselt poolt muinasjutuline maailm, kus saavad kokku erinevate muinasjuttude ja multifilmide maagilised tegelased, et viia külalised rõõmu- ja imede maailma!

Foto: Music Factory

Muusikalises eriprogrammis kütab seekord külaliste kirgi populaarsete lugude saatel Tanel Kuusk trompetil! Kõige kuumemad vene- ja lääne tantsuhitid residentidelt DJ ValentineBlack ja DJ Baloo! Õhtule lisavad sära muinasjutulised go-go tantsijad! Terve  öö saavad kõik külalised nautida oma lemmikmultifilm ning samuti jäävad õhtu jooksul tehtud fotod koos muinasjutukangelastega teid veel pikaks ajaks rõõmustama!

Foto: Music Factory

Loosi lähevad Vip-piletid! Selleks saada meilile toimetus@elu24.ee sõnum, miks just sina peaksid olema see õnnelik, kes tasuta peole pääseb. Märksõnaks pane SKAZKA.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles