Mama June kaotas süütuse 12-aastaselt: ma otsisin tähelepanu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mama June
Mama June Foto: ET

Tõsielusarja «Here Comes Honey Boo Boo» pereema Mama June Shannoni isikliku elu kohta tulid avalikuks uued detailid.

35-aastane staar sattus skandaali, kuna ta soojendas suhte üles lapsepilastamise eest kümme aastat vangis istunud endise kallima Mark McDanieliga. Pärast uudise avalikukstulekut lõpetas telekanal TLC populaarse sarja tootmise päevapealt.

Mama June rääkis saatele «Entertainment Tonight», et ta alustas seksuaaleluga 12-aastaselt.

«Mul polnud aimugi, mis asi see üldse oli, kuidas teha... Ja sealt see eskaleerus,» seletas ta. 14-aastaselt sünnitas June oma esimese tütre Anna. «Ma käisin meestega, kes olid oma kahekümnedateks ja kolmekümnendates ning mu ema teadis sellest. Ma valetasin natuke ja ütlesin, et nad on 21, 22. Kui me Markiga käima hakkasime, olin mina 20 ja tema 38. Meil oli 18-aastane vanusevahe.»

Anna sõnul pilastas McDaniel teda kaheksa-aastasena ja ema on mehega suhte üles soojendanud. 

Kui June'ilt küsiti, kas tal oli oma varajase seksuaalse kogemuse tõttu raskem Anna süüdistusi mõista, andis ta segase vastuse: «Ei, sest ma arvan, et toona otsisin ma lihtsalt tähelepanu, mida ma kodust ei saanud. Ma ei usu, et minu seksuaalsed kogemused noores eas muudavad midagi selles, mida Anna läbi elas.»

Kui June'il paluti selgitada, miks ta seksuaalkurjategija taas enda laste lähedale lubas, ütles ta: «Sa ei usu, et inimene, kellega oled koos olnud viis aastat, on millekski selliseks võimeline. Alguses sellepärast, et ma ei teadnud olukorrast midagi. Ma ei teadnud veel kaks ja pool aastat tagasi midagi. Mitte midagi.»

Eelmisel nädalal avalikustas June, et tema tütarde Pumpkini ja Jessica bioloogiline isa on Michael Anthony Ford, samuti seksuaalkurjategija, kes jäi vahele 2005. aastal saates «To Catch a Predator».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles