GALERII! BAILE-bon suur sünnipäevapidu koos värvikate eriüllatustega!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel 14.novembril toimus Smirnoffi esitlusel linna kõige lõbusaima ürituste sarja BAILE-bon suurejooneline neljanda sünnipäeva tähistamine!

Foto: Music Factory

Sünnipäeva puhul ootas kõiki külalisi ees eriline värviline õhupallide vikerkaar, sünnipäevatort ja muidugi pidupäeva jook sünnipäevalapse terviseks!

Peo seekordsed erikülalised olid Lõuna-Aafrika päritolu tantsuõpetaja George Daniels ning DJ Cuchi Cuchi ning resident tantsuõpetajad Jorge Hinojosa (Ecuador) ja Luis Izzo (Mehhiko)! Lisaks tõid kogu öö kõige kaasakiskuvamad latiino- ja vene rütmid rahvani residendid DJ Bell ja DJ Sonic.

Foto: Music Factory

Rõõmurohket sünnipäevaatmosfääri hoidsid hoos kuumad mulatitarid, kes lisasid unustamatuid mälestusi ja tõid värskust halli igapäevaellu.

Veel rõõmustasidklubi rahvast ja eriti kõiki VIP-laudu broneerinuid mööda saali ringi liikuv ja Kariibi meeleolu üleval hoidev trummar, kelle saatjateks olid suurte lehvikutega kuumuse eest värskendust pakkuvad spetsiaalse koolituse läbinud treenitud noormehed!

Foto: Music Factory

Hulgaliselt silmailu lisasid öösse latiino go-go tantsijad.

Järgmine suursugune rõõmupidu BAILE-bon leiab aset uue aasta kolmandal reedel ehk 16.jaanuaril klubis Teater. Lisalisainfo kodulehel www.bailebon.ee

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles