Indie-elektroonika bänd Tenfold Rabbit: uus album on süngem, elektroonilisem ja ettearvamatum

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna,18. novembril on eksklusiivselt Postimehe ja Deezeri vahendusel võimalik kuulata  ansambli Tenfold Rabbit tuliuut albumit «Fools», mille ilmusmiskuupäevaks on 21. november. Uue albumi puhul sai Elu24 ansambliga kokku ja vestles pikemalt uuest muusikast.

Elektroonilist indie-muusikat viljelev Tenfold Rabbit kohtus Elu24 reporteri ja fotograafiga vana raadiomaja hoones, kus toimub ka bändi Tallinna plaadiesitluskontsert. Elu24ga kohtusid Andres Kõpper, Matteus Elbrecht, Meelik Samel ja Oliver Rõõmus.

Bändi esimese albumi tegemisest on möödunud kaks aastat ning uue elektrooniliste helidega vürtsitatud materjali vormimine võttis Tenfold Rabbitil kokku aasta aega.

Foto: SANDER ILVEST/

Rohkem elektroonika poole otsustas bänd vaadata tänu sellele, et bändis vahetus paar liiget ning saadi ka vanemaks: «Rohkem kurjemat mussi on vaja,» lisas trummar Oliver Rõõmus.

«Kaasaja muusika tegemine ongi piiripeal tasakaalu hoidmine. Kui ei taha nurgas nokitseda ja soovid, et muusika jõuaks veelgi suuremale kuulajaskonnale, siis niiöelda trendikaid elemente tuleb sisse panna,» põhjendas bänd uut ja populaarset elektroonilust suunda. Lisaks on ajaga muutunud ka bändi enda muusikamaitse.

Foto: SANDER ILVEST/

Värske album «Fools» on bändi sõnul soundi ja sõnumi poolest süngem kui eelmine, elektroonilisem ja ka ettearvamatu, et oleks mõnevam kuulata.

Plaadiesitluskontserdid toimuvad 21.novembril Tartus Genialistide Klubis ning 22.novembril Tallinnas Raadiomaja I stuudios.

Vaata videost, mida muhe Tenfold Rabbit oma tegemiste, tulevikuplaanide ja liikmete kohta veel rääkis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles