Südamest südamesse - Deja Vu astub Vähile vastu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pöörane pidu klubides Teater ja Deja Vu
Pöörane pidu klubides Teater ja Deja Vu Foto: Maksim Toome

Sel neljapäeval, 20.novembril toimub Lounge Deja Vu's suur heategevuspäev, mille käigus toetatakse Eesti Vähiliitu, et aidata kaasa Vähipatsientide nõustamiskeskuse töölesaamisele.

Deja Vu on olnud läbi aegade üks Eesti heatahtlikumaid lounge'e, olles alati valmis andma oma panust heategevusse ning abivajajate aitamisele.

Sel kevadel täitus Deja Vu asutamisest juba 8 õnnelikku aastat ning ka seda tähistas lounge teistest erinevalt. Enda ruumidesse kutsuti mitmete lastekodude lapsed, et luua rõõmu ja õnne täis päev. Kohale tuli mitu suurt bussitäit lapsi ja kasvatajaid, keda olid kohapeal ootamas mitmed eesti artistid, eesotsas Getter Jaani, Uku Suviste ja Kristjan Kasearuga, paljud mängud, meikarid, juuksurid ja loomulikult lauad täis kõike head ja paremat. 

Deja Vu on taaskord leidnud väljundi, kuidas teha head ning kutsub siinkohal üles ka kõiki lugejaid. Nimelt toimub sel neljapäeval koostöös Eesti Vähiliiduga suur heategevuspäev. Juba hommikust peale on Deja Vu's väljas annetuskast, kuhu kõik saavad poetada enda panuse. Ka Deja Vu kodulehel on üleval loosimismäng, milles on kõigil võimalik annetada Eesti vähiliidule ning võita ka pileteid kontserdile. Kell 19.00 algab Estonia Kontserdisaalis suur Swingime Südamest Südamesse kontsert, kus astuvad üles Tanja Mihhailova, Kaire Vilgats ja Ivo Linna, Oliver Kuusik ning Andero Ermel ja seda kõike Siim Aimla ja Otsa kooli bigbandi saatel.

Pärast kontserti on avalik afterparty Lounge Deja Vu's, kuhu on kõik oodatud, et koos esinejate ning vähiliidu perega kaunist õhtut nautida. Ka Deja Vu's on sel õhtul live-esineja, kes pakub nii esinejatele kui ka lahketele annetajatele ja külastajatele ühe mõnusa kontserdi. 

Tule kindlasti ja saa osa südantsoojendavast õhtust. Ka oma kohaloluga näitad, et hoolid ja väärtustad nende inimeste tööd ja vaeva ning tood naeratuse näole, mis on seda väärt. Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles