Tervisesari kulmineerub käimisretkega

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks varasem käimisretk.
Üks varasem käimisretk. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Neljapäeval, 20. augustil jõuab Rakveres lõpule terviseliikumise sariürituse "Tund tervisele" neljas hooaeg. Rakvere Spordikeskuse eestvedamisel ning mitmete firmade ja ettevõtete toel korraldatavale tervisesarjale paneb punkti taasiseseisvumispäevale pühendatud käimisretk.

Taasiseseisvumispäeva käimisretke ellukutsuja, eelmise Lääne-Viru maavanema Urmas Tamme algatust hoiab erksana ka praegune maavanem Einar Vallbaum, kes lubas samuti seekord rajale tulla.

Maavalitsus koos tervisenõukoguga on seekordsele etapile samuti õla alla pannud.

Käimisretkele kogunemine ja start on Rakvere spordihalli juures 20. augustil kell 12. 8,6 km pikk rada viib osalejad läbi linna Vallimäele Tarva kuju juurde ning sealt edasi Tammikusse ja Palermo terviseradadele, kust siirdutakse tagasi spordihalli. Etapi lõpetuseks loositakse kõikide selle hooaja osalejate vahel välja hulgaliselt auhindu.

Tervisesarja korraldamist jätkab Rakvere Spordikeskus kindlasti tulevalgi hooajal. Uue hooaja avaetapp on kavas järgmise aasta jaanuaris.

"Meie tervisesarja eesmärgiks oli algselt teadvustada elanikkonnale liikumisharrastuse vajalikkust ning anda neile tõuget aktiivsemaks ja korrapärasemaks tegelemiseks," lausus Rakvere spordikeskuse direktor Erich Petrovits.

"Palermo terviseradadel näeb paljusid inimesi igapäevaselt liikumas juba ka muul ajal kui kord kuus "Tund tervisele" sarjast osa võttes. Sama lugu on äärelinnast Pajustisse siirduval kergliiklusteel, kus käib väga vilgas liiklus. Kahju vaid, et linnas sees veel nii häid võimalusi ei ole," lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles