Jennifer Aniston avaldas Elleni saates oma vaimuka versiooni Kim Kardashianist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cast member Jennifer Aniston poses at the premiere of "Horrible Bosses 2" at the TCL Chinese theatre in Hollywood, California November 20, 2014. The movie opens in the U.S. on November 26. REUTERS/Mario Anzuoni  (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Cast member Jennifer Aniston poses at the premiere of "Horrible Bosses 2" at the TCL Chinese theatre in Hollywood, California November 20, 2014. The movie opens in the U.S. on November 26. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Näitlejanna Jennifer Aniston külastas Elleni vaimukat jutusaadet ning pajatas oma pulmaplaanidest.

Kuulujutud Jennifer Anistoni pulmaplaanidest Justin Theroux'ga on õhus olnud juba kuid ja tekitasid staari heale sõbrale Ellen DeGeneres'ile muret, et kui pulmad on liiga salajased, äkki ta magab need maha.

Lisaks üllatas Aniston oma vaimuka versiooniga kurvikast tõsielustaarist Kim Kardashianist ning tõmbas selga meeletult suured rinnahoidjad, mis tema arvates naist suurepäraselt ilmestavad.

Vaata SIIT, milline on Jenniferi vaimukas nägemus Kimist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles