PÖFFi piduliku auhinnatseremoonia lõpetab «Perekond Bélier» rahvusvaheline esilinastus

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse režissööri Eric Lartigau südamlik komöödia “Perekond Bélier”.
Prantsuse režissööri Eric Lartigau südamlik komöödia “Perekond Bélier”. Foto: Kaader filmist

Reedel, 28. novembril toimub Nordea Kontserdimajas 18. Pimedate Ööde Filmifestivali auhinnatseremoonia punase vaiba ja lõpufilmiga. PÖFFi lõpufilmina tuleb rahvusvahelise esilinastusena näitamisele Prantsuse režissööri Eric Lartigau südamlik komöödia “Perekond Bélier”.

Pidulikul galal antakse üle 18. Pimedate Ööde Filmifestivali auhinnad võistlusprogrammide parimatele filmidele, režissööridele ja näitlejatele. Lisaks auhindade jagamisele esitavad Lenna Kuurmaa, Tanel Padar ja Mart Sanderi Bel Etage svingorkester eksklusiivset filmimuusikat.

Pärast auhinnatseremooniat toimub lõpufilmi “Perekond Bélier” ametlik rahvusvaheline esilinastus. “Tegemist on filmimaailmas tänavu ühe oodatuma filmiga ning selle rahvusvaheline esilinastus PÖFFi lõpetamisel on meile suur au,” tõdes PÖFFi direktor Tiina Lokk. Filmile oodatakse samasugust populaarsust nagu maailma kinolinal laineid löönud Prantsuse filmile “1+1” (“Intouchables”) on osaks saanud.

Piletid PÖFFi pidulikule lõpetamisele auhinnatseremoonia ja lõpufilmiga Nordea Kontserdimajas 28. novembril algusega kell 18.00 on müügil Piletilevi ja Ticketpro müügipunktides. Uksed avatakse kell 17.00 ning sissepääs sündmusele toimub ainult pidulikus riietuses.

PÖFFi filmiprogramm kestab 30. novembrini.

Lisaks korraldab festival kolmele tänavuse festivali menufilmile lisaseansi:

  • 29. novembril kell 17.15 tuleb Coca-Cola Plazas näitamisele film, mis PÖFFi auhinnatseremoonial pälvib tänavuse Grand Prix. Piletid on juba müügil ning PÖFFi võidufilm selgub reedesel lõputseremoonial.
  • 29. novembril kell 19.30 linastub Coca-Cola Plazas publiku tungival soovil PÖFFi avafilmiks olnud Poola kassahitt “Varssavi 44”.
  • 30. novembril kell 21.15 toimub Solarises vaimuka vampiirikomöödia “Mida me pimeduses teeme” seanss.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles