Galerii! Eestimaise moebrändi Donna Nordica uue kollektsiooni esitlus Deja Vu's

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel laupäeval, 22.novembril jõudis taaskord Deja Vu külastajateni üritus DiModa, mis sel korral tutvustas Eesti moebrändi Donna Nordica disainitud kollektsiooni, andes kõigile moegurmaanidele aimu, mis sel talvel hitiks osutub. Kohale oli tulnud mitmeid moehuvilisi ka meelelahutusmaailmast! 

Donna Nordica on moebränd, kelle sihtrühmaks on põhjamaised, kuid kleite kanda armastavad naised. Bränd toodab väikseid temaatilisi ning erinevaid naisenime kandvaid kollektsioone ja on praeguseks saanud juba paljude eestlase üheks lemmikbrändiks, olles samal ajal nii mugav ja igapäevane, kuid seda elegantse ja piduliku varjundiga.

Esitlusele tulnud Donna Nordica uus kollektsioon «KRISTINA» on loodud glamuurseid jõulu- ja uusaasta pidusid silmas pidades ja sobib ideaalselt iga eesti moeteadliku naise garderoobi! Looming on külluslikult küütlev, pitsivahus 3Dna kohev ning selle hooaja klassikalistes moevärvides: punane, sinine, kuldne, hõbe ning must.

Näha sai unikaalseid ja säravaid komplekte minist maxini, mis muudavad Eestimaa rusuva sügis-talvise hooaja palju nauditavamaks ja kütkestavamaks. Maitsvate kokteilide saatel nauditav meeleolukas moe-show jätkus DJ Petersoni valitud muusikaga lõbusalt hommikuni.

DiModa on kord kuus Lounge Deja Vu's toimuv stiilüritustesari, kus iga kuu tuuakse moelavale uuemad ja naiselikumad kollektsioonid kodumaistelt ja välismaistelt moebrändidelt.

Ka sel reedel ootab Lounge Deja Vu Sind külla, kui on toimumas BIG DJ üritus. Juba laupäeval saab aga pokaale kokku lüüa lõbusa Vanaema juures! Toimub Deja Vu grandioosne pidu BABULJA!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles