Vabariiklasest ametnik kritiseeris Barack Obama tütarde miniseelikuid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barack Obama koos tütarde Sasha ja Maliaga (paremal)
Barack Obama koos tütarde Sasha ja Maliaga (paremal) Foto: SCANPIX

USAs tähistati 27. novembril tänupüha ning traditsiooniliselt andis president Barack Obama välja valitud kalkunitele armu.

Valges Majas toimunud tseremoonial osalesid ka presidendi tütred, 12-aastane Sasha Obama ja 16-aastane Malia Obama, edastab BBC.

Vabariiklasest ametnikku Elizabeth Lauteni häiris see, et presidendi tütred kandsid miniseelikuid.

Kongressi liikme Stephen Fincheri pressiesindajana töötav Lauten kirjutas pärast Valge Maja kalkunitseremooniat Facebookis, et presidendi tütardel olid seljas liiga lühikesed seelikud.

Lisaks olid Obama tütred tseremoonial olnud igavlevate näoilmetega ning nad ei püüdnudki varjata, et neile seal ei meeldinud.

«Armsad Sasha ja Malia. Saan aru, et te olete teismeliseeas, kuid samas olete presidendi perekonna liikmed. Püüdke sellega arvestada ning käituda austustavaldavalt,» kirjutas Lauten.

Naine jätkas oma tiraadi üsna mahlakaid väljendeid kasutades.

Lauteni arvates sobivad Obama tütarde rõivad baaris, kuid mitte avalikul riiklikul üritusel kandmiseks.

Hiljem Lauten tunnistas, et tunded said ta üle võimust ning ta palub presidendi tütardelt vabandust.

«Mõistsin kahe noore naise üle kohut viisil, mida ma iseenda aadressil teismeliseeas kuulda ei oleks tahtnud,» selgitas Lauten.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles