ELU24 VIDEO! Indrek Vaheoja SHCBB`i kontserdist: mulle väga meeldivad andekad inimesed!

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Hot Cosmos Blues Band esitles plaati
Super Hot Cosmos Blues Band esitles plaati Foto: Tiit Mõtus

Super Hot Cosmos Blues Band'i ülieduka lennuga orbiidile tulnud debüütalbumi Countdown to Jesus esitluskontsert toimus laupäeval, 29. novembril Tallinnas Teater NO99s.

Foto: Tiit Mõtus

Indrek, kuidas sulle kosmosepoisid meeldivad?

Mulle väga meeldivad andekad inimesed, sest neid on kohe hea näha ja siis sa saad kohe aru, et need ongi andekad inimesed. Ma ise vaata olen käpard...

Kes sa üldse oled? Töötad raadios ja... Miks sa ennast üldse kosmosepoistega võrdled?

Aga vaata, ma tahaks ka nagu kuskile jõuda.

Foto: Tiit Mõtus

Kuidas sulle tänane SHCBB kontsert meeldis?

Mulle väga meeldis siis, kui olid väheke kiiremad lood. Kui nad jäid aeglaseks, siis jäi minu jaoks nagu natuke munaseks see esinemine.

Kas nad ei tõmmanud rahvast käima või olen ma pisut ülekohtune?

Sa oled ülekohtune pisut. Asi on selles, et eestlane ei lähe enne viimast lugu käima.  See on nagu viimane kook, et keegi ei julge võtta. Ja kui tuleb viimane lugu, siis öeldakse et eee..., näed enam ei jõuagi..., eee..., näe läkski mööda... Tegelikult nende esinemise lõpp oli juba väga hea. Ja kui oleks natukene väiksem saal olnud, siis oleks ka parem olnud.

Foto: Tiit Mõtus

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles