Liis Lemsalu koostas siseraadiotele maheda jõulumuusika valiku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jõulukuul mängib enam kui 350 kaubanduskohas üle Eesti laulja Liis Lemsalu kaasabil valitud taustamuusika. Jõulumuusikal on laulja sõnul kuulajale eeskätt rahustav mõju.

«Hea jõulumuusika loob uskumatult pehme atmosfääri. Kui muusika võimuses on inimestele tekitada häid emotsioone, siis jõulude ajal on see mõju kindlasti kõige tugevam,» ütles Liis Lemsalu.

Jõulukuul sisseoste sooritades saavad kaubanduskeskuste ja supermarketite külastajad siseraadiotest kuulata näiteks laule The Jackson 5 «I saw Mommy kissing Santa Claus», Orelipoiss «See alles jääb», The Temptations «Give Love On Christmas Day» aga ka Liisi enda lugusid «Täitugu soovid» ja «Sulle võin kindel olla». Lisaks loomulikult palju muud.

Liis meenutab, kuidas kunagi perega Norras elades kuulasid nad alati jõulude ajal autoga Eesti poole sõites terve pika reisi ajal jõuluplaate. «Just sellist vanemat muusikat nagu Frank Sinatra ja Louis Armstrong. Neile armsatele mälestustelele tuginedes tekkis ka minu seekordne valik ning ma loodan väga, et ka teised tunnevad end sama hästi, kui mina neid laule kuulates.»

Foto: Sander Ilvest

Kaubanduskeskuste ja supermarketite siseraadiote operaator Artist Siseraadiod OÜ on juba mitu aastat teinud koostööd Eesti muusikute ja lauljatega, kes koostavad tähtpäevadeks muusikaprogramme, mis kõlavad  keskuste ja poodide siseraadiotes. Nii on erinevatel tähtpäevadel muusikat valinud Birgit Õigemeel, Ott Lepland, Ivo Linna, Hendrik Sal-Saller, Getter Jaani, Maarja-Liis Ilus, Marko Matvere, Kaire Vilgats, Gerli Padar ja teised.

Artist Siseraadiod OÜ on Eesti suurim siseraadio- ja audiobrandingu teenuseid pakkuv ettevõte, kes tegeleb heliidentiteedi loomisega, taustmuusika kontseptsioonide ja muusikavalikute koostamisega, heli- ja evakuatsioonisüsteemide projekteerimise ja ehitusega, reklaamklippide tootmisega ning reklaami vahendusega kaubanduskeskuste ja -kettide siseraadiotesse.

Liis Lemsalu  ja Artist Siseraadiod OÜ soovivad kõigile ilusat jõuluaega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles