Alice Järvet hoiab taljet toidukile ja trepijooksuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alice Järvet.
Alice Järvet. Foto: Mati Hiis/ SL Õhtuleht

Alice Järvet, «Selgeltnägijate tuleproovi» staarekspert ja endine politseiuurija lihvis oma vööümbermõõdult maha tervelt 13 sentimeetrit.


«Tõsilugu jah, olin juba mõnda aega tagasi endale lubanud vöökoha tagasi vanasse mõõtu saada ja sihikindla tegevusega asjad ikka õnnestuvad,» seletas kaunis daam Õhtulehele. Sihikindel tegevus tähendab siinkohal seda, et paar korda nädalas mässib ta oma keskkoha kuni puusanukini toidukilesse ja jookseb Nõmmel Glehni lossi alusel nõlval treppidest üles-alla. Aega kulub mööda astmeid silkamisele pool kuni kolmveerand tundi korraga ja trepp saab 5–6 korda mõlemas suunas läbi joostud.

«Selle toidukile-värgiga on nii, et kilet võib ju endale vöökohale, tuharatele või mujale probleemsete kohtade ümber tõmmata, aga siis tuleb ilmtingimata ka palju juua. Vedelik peab kogu aeg kehas olema, ilma ei tohi!» hoiatas Alice.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles