Van Damme loobus osast Stallone'i filmis, sest pelgas Jet Li`le kaotada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõi vedelaks: Jean-Claude Van Damme, pilt tehtud tänavu mais
Lõi vedelaks: Jean-Claude Van Damme, pilt tehtud tänavu mais Foto: SCANPIX

Ülehomme Eesti kinodesse jõudva Sylvester Stallone'i filmi «Palgasõdurid» tehti pakkumine ka belgia kick-boxi meistrile Jean-Claude Van Dammele, kuid talle ei meeldinud stsenaarium.

 

Nimelt tulnuks Van Dammel riideid tolmust kloppida pärast põhjalikku tümitada saamist wushu (hiina võitluskunst - T.L.) tšempion Jet Li`lt, see oli aga belglasele liig mis liig. Stallone sõnul ei saanud Van Damme aru filmi humoorikast alatoonist. «Ta arvas, et see pole lahe. Aga see oleks tegelikult just lahe, mõelge, Jean-Claude van Damme saab kellegi käest peksa,» rääkis Stallone Daily Expressile. «Kamoon, nad oleksid saanud kordusmatši... Aga jah, Van Damme ja Steven Seagal ei saanud sellisest mustast huumorist aru,» lisas Stallone.

 

Äksifilmide staaridest mängivad Stallone'i uues filmis Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren ja Mickey Rourke. Film on praegu USA vaadatavusedetabelites number üks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles