Auhinnamäng! 10 populaarseimat mustkunstnike supervõimet, mida sa endale tahaksid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Me teame küll, et mustkunstnikud teevad oma trikke illusionismi ja füüsikaseaduste abil, kuid meile meeldib ikka mõelda, et tegemist on maagiaga.

Foto: aqualingua.org

Discovery Channel toob välja kümme kõige populaarsemat mustkunstnike supervõimet, mis läbi aegade on pealtvaatajaid kõige rohkem hämmastanud ning mida igaüks meist ka endale salaja igatseb. 

Kirjuta kommentaaridesse, millist supervõimet sa ise omada sooviksid ning võida oma seinale maagiline raamitud helipilt!

Lendamine – kõige ihaldatum supervõime, mis võimaldab sul tunda ennast täiesti vabana. David Copperfield näiteks lendab oma mustkunstietenduste ajal minutite kaupa ringi.

Selgeltnägemine – see on ilmselt üks vaieldavamaid võimeid, kuna selles valdkonnas on palju pettureid. Kuid on olemas ka maailmakuulsaid austatud selgeltnägijaid nagu näiteks Edgar Cayce, Ingo Swann, Peter Huckos, Miss Cleo või John Edward.

Telepaatia – võime saada ja edastada mõtteid. Selle võime abil saab manipuleerida inimeste mõtteid ja käitumist.

Aja kontrollimine – See võime lubab omanikel aega kiirendada, aeglustada, peatada või tagasi keerata. See on üks ihaldatumaid võimeid neile, kes soovivad ajas tagasi minna, et oma lähedasi näha või mõnd ajaloolist sündmust isiklikult tunnistada.

Vedelikega manipuleerimine – Piiblis muutis Jeesus vee veiniks. Kuulus mustkunstnik Troy muutis aga terve jõe Malibu ja Coca-Cola kokteiliks. See ongi lihtsalt selline lõbus võime, millega üht vedelikku teiseks muuta.

Tervendamine – võime tervendada inimesi ja organisme. Mustkunstnik David Blaine näiteks tõmbas ühel etendusel tüdrukul hamba suust välja ning seejärel puhus talle suhu ning imekombel oli hammas terve ja suus tagasi.

Paljundamise võime – mustkunstnikud suudavad muuta ühe asja mitmeks, nagu näiteks tekitada omale juurde jäneseid või uusi assistente, ja seda vaid silmapilguga.

Kuju muutmine – See supervõime tuleneb müütidest ja folkloorist ning lubab muutuda ükskõik milleks. Nagu näiteks libahundiks või X-Men filmikangelaseks.

Tuleviku ennustamine – kõik maagiafännid teavad kristallkuuli vaatavat daami, kes tulevikku ennustab, kuid see võime on isegi maagilisem, kui paistab. Tuleviku ennustamine pärineb Renessansi-aja folkloorist ning seda seostatakse eriti mustlastega. See on ka peamine nõudade ja muude fantaasialugude supervõime

Mustkunstnike supervõimete kasutamist saab oma silmaga vaadata teleri vahendusel igal detsembrikuu pühapäeval kell 18.10 Discovery Channelil, kui eetris on saade «Teaduse maagia» (Magic of Science).

Foto: aqualingua.org

Millist supervõimet sina endale sooviksid?

Vasta kommentaarides ning saada see ka copy paste`ga meie meilile toimetus@elu24.ee, märksõnaks MUSTKUNST ning võida maagiline helipilt.

Foto: aqualingua.org

Helipilt pildistatakse võitja poolt valitud heliklipi tekitatud veesillerdusest. Võitja saab valida ka foto värvitoonid, et pilt hiljem tema interjööri või valitud asukohta sobiks. Helipilt prinditakse 50x50cm suuruselt, raamitakse ning saadetakse võitjale koju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles