Kinnitatud! Jared Letost saab Jokker

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jared Leto
Jared Leto Foto: SCANPIX

Warner Bros. kinnitas, et tulevases DC Comicsi filmis «Suicide Squad» kehastab Jokkerit näitleja Jared Leto.

42-aastane Leto, kes võitis parima kõrvalosa Oscari filmis «Dallas Buyers Club» tehtud rolli eest, on esimene näitleja Jokkeri rollis pärast seda, kuid varalahkunud Heath Ledger kehastas kurikaela 2008. aasta filmis «The Dark Knight», kirjutab Us Weekly. 28-aastaselt surnud Ledger sai rolli eest postuumselt Oscari. Varem on Jokkerit kehastanud Jack Nicholson, Hugo Blick, Mark Hamill, Kevin Michael Richardson ja Cesar Romero.

Stuudio avalikustas, et filmis «Suicide Squad» mängivad ka Will Smith, Tom Hardy, Margot Robbie, Jai Courtney ja Cara Delevingne.

Smith kehastab Deadshoti, kellel on Batmaniga kana kitkuda. Hardy, kes mängis 2012. aasta filmis Batmani vaenlast Bane'i, kehastab uues filmis Suicide Squadi liidrit Rick Flaggi.

Robbie mängib Harley Quinni, kes on Jokkeri tüdruksõber ja kaasosaline. Courtney kehastab Flashi surmavaenlast Captain Boomerangi ja supermodell Delevingne'i tegelaskujuks on The Enchantress.

Filmi režissöör on David Ayer, kelle lavastatud on ka 2014. aasta sõjafilm «Fury».

«Suicide Squad» jõuab kinodesse 2016. aasta augustis, neli kuud pärast Zack Snyderi superkangelasefilmi «Batman v Superman: Dawn of Justice» linastumist.

Heath Ledger võitis Jokkeri rolli eest postuumselt Oscari
Heath Ledger võitis Jokkeri rolli eest postuumselt Oscari Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles