Esmaspäeval ilmub Robbie Williamsi DVD «Live In Tallinn»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williamsi Tallinna kontsert
Robbie Williamsi Tallinna kontsert Foto: Jelena Rudi

20. augustil 2013 toimus Tallinna Lauluväljakul Briti edukaima meesartisti, mitmete auhindadega pärjatud ja üle maailma ligi 70 miljonit plaati müünud Robbie Williamsi ainus kontsert Põhja-Euroopas, show toimus Robbie albumi turnee «Take The Crown – Stadium Tour 2013» raames. Kontserti kanti reaalajas üle sadades Euroopa kinodes, hiljem ka teles üle maailma BBC Worldwide vahendusel. Nüüd, 8. detsembril, jõuab kontsertfilm „Robbie Williams – Live In Tallinn“ lõpuks ka DVD ja Blu-Ray versioonidena poelettidele. 

Robbie Williams on esimene maailmastaar, kes filmis oma kontserti Tallinnas. Esitlusele tulid hitid „Let me entertain you”, “Monsoon”, “Come undone”, “Strong”, “Millennium”, “Candy”, “Hot fudge”, “Rock DJ”, “Feel”, “She's the one”, “Angels” jne, «Robbie Williams – Live in Tallinn» režissöörideks on Russell Thomas ja Peeter Rebane.

Foto: promo

Robbie Williams „Live In Tallinn“ DVD/Blu-Ray tracklist:

1.      Hey Wow Yeah Yeah

2.      Let Me Entertain You

3.      Monsoon

4.      Not Like The Others

5.      Minnie the Moocher

6.      Kids

7       Sin Sin Sin

8.      Bodies

9.      Come Undone

10.    Strong

11.    Gospel

12     Be A Boy

13.    Millennium

14.    Better Man

15.    Sexed Up

16.    Me And My Monkey

17.     Candy

18.     Hot Fudge

19.     Rock DJ

20.     Feel

21.     She’s The One

22.      Angels

Sel laupäeval, 6. detsembril kl 19.00 toimub kokteilibaaris Butterfly Lounge Robbie Williamsi DVD “Live In Tallinn” esitluspidu.

Foto: Jelena Rudi

Võimalus on suurtelt ekraanidelt taasnautida eepilist Robbie Williamsi Tallinna Lauluväljaku kontserti, lisaks on kohapeal müügil värsked DVD ja Blu-Ray versioonid, toimub kingiloos ja kokteilikaarti ehib Robbie Williamsi nimeline erikokteil.

Robbie Williamsi muusika saatel jätkab hilisematel õhtutundidel programmi ANNIMARI VINTAGE MOEDEMONSTRATSIOON!

Ürituse lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles