Jaapanis kahtlustatakse «musta leske» kuue mehe tapmises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chisako Kakehi
Chisako Kakehi Foto: SCANPIX

Jaapani meedia teatel uurib politsei niinimetatud musta lese juhtumit, milles naist kahtlustatakse oma kuue endise partneri tapmises tsüaniidiga.

Politsei arreteeris 68-aastase Chisako Kakeshi novembris Kyoto prefektuuris Osakas, kuna arvatakse, et ta mõrvas oma 75-aastase abikaasa.

Uurimine näitas, et naine oli viimase kümne aastaga saanud miljonitesse ulatuvaid kindlustusrahasid pärast oma abikaasade ja kallimate surma.

Politsei arvates mürgitas naine oma neljanda ja viienda abikaasa 2013. aasta detsembris tsüaniidiga.

Uurimise käigus leiti naise elukohast tsüaniidijäänuseid.

Jaapanlanna esimene abikaasa suri 1994. aastal. Politsei andmetel oli Kakeshil kokku kümme meest, kellest kuus surid kummalistel asjaoludel.

Enamik neist meestest olid pensionieas ning neil oli kroonilisi haigusi. Kakeshi võrgutas mehed eesmärgiga saada nende vara, kaasa arvatud elukindlustusraha.

Kakeshi eitas, et ta on mõrvar.

Vähemalt ühel Kakeshiga seotud mehe laiba lahkamisel ilmnes, et ta organismis on tsüaniidi. See mees oli naise armuke ta viimase abielu ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles