Lenna väidab, et pole jänest sõitnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna
Lenna 
(Mortimer Snerd)
Lenna Lenna (Mortimer Snerd) Foto: Meelis Tomson

Teisipäeval teatas Elu24 infoallikas (kelle isik on toimetusel teada) pahandusest Tallinki laeva Victoria pardal: nimelt selgus, et lauljatarid Lenna Kuurmaa ning Keit Triisa reisisid Stockholmi kehtiva sõidudokumendita.


Eile seletas Lenna Õhtulehele, et tegelikult olevat asi muudmoodi olnud. «Me läksime kinkekaartidega, aga sellega oli väga suur segadus, sest see osutus kuidagi kehtetuks või mingi jama oli, nii et me ostsime lihtsalt kohapealt piletid.»

Lennal on õigus, mingi jama seal tõesti oli. Lenna jutu järgi ei selgunud kinkekaartide kehtetus kummalisel kombel mitte check-in’is, vaid alles pardal. Ja seega pidanudki tüdrukud laeval piletid ostma. Üldse on Lenna situatsiooni kirjeldades kaunis kidakeelne, pealegi katkeb kõne ootamatult ja siis järgneb SMS, et aku sai tühjaks. Rohkem ei õnnestu lauluneiuga ühendust saada, samuti ei vasta ta meilidele. Keit ei suvatse üldse toru võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles