Lauri Liiv grimmiruumis Elu24le: olin kindel, et Mart selle saate võidab

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 7.detsembril Saku Suurhallis täismajale toimunud tele-show «Su nägu kõlab tuttavalt» finaal tõi lavale neli osavat finalisti, teiste seas ka muusiku ja näitleja Lauri Liivi, kes parodeeris Michael Bubléd ja laulis dramaatilist lugu «Cry Me A River». Elu24 uuris, edukalt kolmandale kohale jäänud Liivil veel plaanis!

Näosaate finalist Lauri Liiv rääkis grimmitoas Elu24le, et on finaalis kolmanda kohaga väga rahul ning on juba niigi palju võitnud.

«Olin kindel, et nagunii Mart selle saate võidab ning finaalkoht ei olnud minu jaoks enam selline elu ja surma küsimus. Ma ei ole üldse kurb oma koha pärast,» tunnistas Lauri Liiv.

Foto: Viktor Burkivski

Kuidas aga suhtus Liiv kohtunik Andrus Vaariku kommentaari, et Michael Bublé loo esitus oli nii hea, et ta peaks hakkama nüüd teistsugust muusikat tegema?

Foto: Tiit Mõtus

«Mul ei ole selle stiili vastu mitte vähimatki, tõele au andes mulle väga meeldib Bublé muusikastiil ja see on väga hingelähedane,» lisas Liiv, et on mõelnud ka oma swing-orkestri loomisele.

Vaata videost, mida Liiv rääkis veel oma näitlemisega seotud plaanide kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles