Eesti trummi ja bass live-bändilt iNK ilmus hüvastijätust pajatav kaunis singel ja video

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
INK'i lauljatar Jana Abzalon
INK'i lauljatar Jana Abzalon Foto: Erakogu

Täna ilmus Eesti trummi ja bass live-bändilt iNK (endise nimega Soundhouse) singel «Farewell». Videosingel on pärit iNKi tulevaselt albumilt «Soundhouse», mis ilmub järgmisel nädalal.

Albumi materjal on salvestatud laivformaadis ning sellel teevad kaasa bändi liikmed Jana Abzalon, Mathei Florea, Roland Jairus, Charles Aaron Zobel, Oliver Rõõmus, Merje Kägu. 

iNK on kuueliikmeline Eesti bänd, kes sai Soundhouse nime alltuule tiibadesse Noortebänd 2012 finaalis. Bänd viljeleb džassisugemetega trumm ja bass muusikat.

Nende lugu Frozen bääletati R2 DNB2013 parimaks Eesti trummi ja bassi looks.

Soundhouse bändis on toimunud ka sellest suvest alates muutus, saksofonist Keio Vutti asemele on tulnud klahvpillide ja elektroonika eest vastutav Charles Aaron Zobel.

Bänd võtab kokku nende uue loo, «Farewelli» sisu: «Iga hüvastijätt joonistab inimese sisse jälje. Kui me kellestki tõeliselt hoolime, astume sammu tagasi, et lubada tal minna. Igatseme sisemiselt põleda ja kasvada – aeg selleks on kõigile erinev. Minu hetk, ei pruugi olla Sinu hetk. Siiski, teele asumata ei saa jätta.»

20.detsembril toimb INK albumi «Soundhouse» esitluskontsert Sinilinnus. Info Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles