JJ-Street Tantsukooli treener Mari Venski pälvis Tartu linna tunnustuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JJ-Street Tantsukooli treener Mari Venski pälvis Tartu linna tunnustuse
JJ-Street Tantsukooli treener Mari Venski pälvis Tartu linna tunnustuse Foto: Media Marketing

4. detsembril kuulutati Tartus välja 2014. aasta noorsootöö aunimetuste laureaadid ning suurejoonelise tunnustuse pälvis kõigi hulgast JJ-Street Tantsukooli treener Mari Venski.

Aasta noorsootöö tegija tiitel läks sel korral Mari Venskile silmapaistvate saavutuste eest noorte juhtimisel ja kaasamisel ning suurepäraseks eeskujuks olemisel. Kandidaatideks olid erinevad Tartu noorsootöö tegijad, kellele said toetust avaldada kõik soovijad, sealhulgas ka noored ise.

Mari Venski on 2014. aastal tegelenud noortega viies erinevas Eesti linnas, koolitanud välja uusi juhte ja eeskujusid, võtnud ette lõbusaid ja põnevaid tegevusi koos teiste aktiivsetega ning pühendanud tohutult enda aega eelkõige just noortele. Oma kõnes ütles Mari Venski, et ta õpib JJ-Street Tantsukoolis iga päev midagi uut ning pidevalt süttivad värsked ideed veelgi vägevamate projektide jaoks.

«Olen väga tänulik oma treenerile härra Joel Juhtile, kõigile meeskonnaliikmetele, suurepärastele õpilastele ja teistele toetajatele ning püüan uuel aastal teha kõike veel paremini,» sõnas Mari Venski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles