Peeter Volkonski ja Onu Bella toovad lavale Eesti esimese sit-down komöödia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Volkonski ja Onu Bella
Peeter Volkonski ja Onu Bella Foto: promo

Märtsis lavastub Peeter Volkonski ja Onu Bella aktiviseeritud mälestuste õhtu «2 neitsit». Pöörast elu elanud Volk ja Bella on värvikad isiksused, kel pole laval vaja kedagi teist mängida ega midagi välja mõelda.

Volkonski on öelnud, et proove nad ei tee. Mehed käivad läbi teemad, mida laval arutlema hakkavad ning seetõttu ei tea keegi täpselt ette, mis iga etenduse kestel juhtuda võib.

«Kuna praegu on selline stand-up komöödiate laine, siis me otsustasime teha midagi teistmoodi», ütles Peeter Volkonski. «Esiteks, mitte üksinda vaid kahekesi ja mitte stand-up vaid seda võiks nimetada pigem sit-down komöödiaks», lisas Volk.

Foto: Peeter Langovits

Õhtu taaselustab meeste ühise valimiskampaania aastast 1994,  kultusvideote valmimislood ning ka 90-ndate alguse sketšid, nagu meeste omavaheline abiellumine 1991. aastal - esimene meeste ametlik kooselu Eestis 23 aastat enne kooseluseadust.

Esietendus toimub 6. märtsil 2015, kuid piiletid müügil alates tänasest, 10. detsembrist 2014.

Foto: Sander Ilvest

Ka mõned teised kuulsad naljamehed on avaldanud oma arvamust:

Märt Avandi: «Onu Bella, Volk ja Miilius on ikoonid. Nad võivad ausalt öeldes ükskõik mida teha, andekalt ja vaimukalt või siis üldse mitte. Mõlemal juhul on hea.»

Jan Uuspõld: «Volk karjus lavalt rahvale: «Ütle redel!», mille peale publik ütleski ja Volk vastas: «Su s*tt on vedel!». Onu Bella võttis aga noorelt vabariigilt süütuse. See, kui nad koos üles astuvad –  Volk ja Bella – sellest saab mingi eriliselt huvitav õhtu.»

Ott Sepp: «Volk ja Bella. See mida nad teevad, see on nagu mingi arusaamatu satiir. Lihtsalt tehtud, aga aru saab alles kolmandas plaanis.»

Vaata ka videot, kuidas mehed 1991. aastal paari pandi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles